Post by spirtigeschfidni on Mar 15, 2022 6:39:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Can Knockdown 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Can Knockdown 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla kristal kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Can Knockdown 3 2022 version ▞▞▞
ne istirahat
Can Knockdown 3 Pelihalli gut
Oyundan yana yokta şu reklamlarınızı yok yoksa bir cacik yapmaz. Doğru düzgün oynanmıyor içinde kalacak şekilde yapılır birsey adam akıllı herkes iyi sekilde oynasın
Her leveli gecmek icin tum etaplardan 3 yildiz almak gerekiyor
Gerçekten eğlenerek bitirdiğim birkaç oyundan biri. Hiçbir noktada sıkıcı değildi. Süper!
En kötü oyun, belli bir seviyeden sonra bizi kredi almaya veya reklam izlemeye zorluyorlar ve daha fazla seviye oynayamam diye reklam mevcut değildi. Büyük 👎🏻
Güzel oyun ama her turdan sonra videoları görmek veya kredi satın almak istiyor. Taciz yaratır
Oyun gerçekten çok güzel..ama lütfen allah aşkına ya limitsiz kredi satın alma ya da reklamları izleme şartını kaldır 2. sıra ile oynamaya devam et.. seviyeler ücretli değil ama bedava da değil.. ve böyle aptalca her şeyi kaldırın ..
Bir sürü can sıkıcı reklam.
zevk verici efekt ve surukleyıcı bölümleri
Oyun korkunç, topu bir yöne kaydırıyorsun, diğer yöne uçuyor, parmağımla denedim şans yok yardıma ihtiyacım yok teşekkürler.
oyun cok guzel ama her yeni bölüm icin reklam zorla izletmeniz bozmuş
Harika grafikler, çok gerçekçi görünüyor, bu oyunu oynamak eğlenceli.
iyi oyun yeter
Bağımlılık yapıcı ve eğlenceli!Aptal Kabarıklık veya saçmalık yok, sadece oldukça iyi bir fizik modeli (her nasılsa tutarlı) ve eşyalara atılacak beyzbol topları. Oyun tasarımcıları çözmek için birkaç bulmaca yarattılar, ancak üç yıldız almak çoğunlukla zamanlamaya ve sağduyuya bağlı. Tek şikayetim, daha fazla seviye olmaması! Kesinlikle daha fazlasını öderdim!
Can Knockdown 3 Arcade isc
Güzel ama 2. Bolumu bitirince para kullanışlı harika gereç sıkılmam derseniz oynayin bence
İyi oyun O kadar iyi değil
Oyunlar kablo için uygun, uygulama her zaman yavaş kilitleniyor, bu yüzden ona sadece bir yıldız derecelendirmesi veriyorum çok daha iyi olabilir evet
Genel reklamlar ... Bu çok sıkıcı.
kesinlikle iyi zaman katili
Müthiş grafikler!... Cehennem gibi eğlenceli....İlerlemek için her seviyede 3 yıldızın tümüne ihtiyaç OLABİLİR...Ama doğruyu söylemek kötü bir şey mi emin değilim.
Süper.. yeniden açıldı ve sürükleyici oyun.
Can Knockdown 3 Arkadne igre xix
Lütfen düzeltin
"Ücretsiz" oyunlara dayanamam, ancak yalnızca bir veya iki dakika sonra 30 saniyelik reklamlara tahammül edebiliyorsanız. Sonunda oranın televizyon yayınından daha kötü olduğu noktaya geldik.
2 tane top hakkı ayetdin ya
oynadığım idk 1'i devirebilir 3 yıl önce ve şimdi 3'ü devirebilir, harika,0 tavsiye
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game მძაფრსიუჟეტიანი zmd
Bu kadar para düşkünü olunmaz
Nedir bu s*** kredi... Kaldır o krediyi yaar.. Sınırsız kredi almak istemiyoruz ve hatta bu alakasız eklentileri görmek bile istemiyoruz... lütfen kaldır şunu... oyun çok güzel ve bağımlılık yapıyor. ..ama sadece bu kredi özelliği işe yaramaz..
Sadece 10 ltvel
Vaayyyyyy çok fazla reklam, keşke indirmeden ve zamanımı boşa harcamadan önce yorumları okusaydım.
Vakit gecirmek icin guzel
İnfnite dream firmasının oyunları harika
Müthiş
Bir kaç bölüm kadar gidiyorsun bölümler para.
Reklam çözülmezse olmaz
oyununda oynadıgım yerde oyun uyarı verdi hemde para istiyor amık salagı
Harika bir oyun. beceri ve koordinasyon gerektirir.harika grafikler.
Sınırsız kredi almama izin vermiyor ve devam etmek için herhangi bir ek görmeme izin verecek, LÜTFEN OYNAYABİLİRİM LÜTFEN KREDİ OLMADAN YAPIN!!! Uzun zamandır oynadığım en iyi oyunlardan biri ama şimdi hiçbir şey yapmama bile izin vermiyor. Kredilerle iyileştirilirse inceleme değişecek...
Niye böyle bir oyun seviyesinden sonra parayla böyle olmassa 10 numara 5 yıldız (4 sayfa ve ondan sonra paralı)
Oynamaktan zevk alıyorum, tüm kutuları vurana kadar sinir bozucu olmanın yanı sıra zorlu olabilir, tabii ki, o zaman harika!
5 yıldızla derecelendirildi.... Ama şimdi 1... Çok fazla reklam........Nasıl yani?
iyi tasarlanmış. ilkinden yeniden başlamanızı sağlamaz. kutular nerede ileri geri koşuyor?
Tam bir yüzsüzünüz 2 de 1 reklam çıkıyor allah karnımızı doyursun