Post by spirtigeschfidni on Mar 15, 2022 6:33:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plant Nanny - Water Tracker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plant Nanny - Water Tracker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat viac všetky ▞▞▞
▞▞▞ Plant Nanny - Water Tracker 2022 version ▞▞▞
Pomáha mi to motivovať sa
Dobrá aplikácia! Roztomilé postavičky a dizajny, to je skvelé! Museli sme to však stiahnuť za to, aká smiešne drahá je prémia! 75 dolárov ročne za aplikáciu na sledovanie vody?!? To je šialené
Milujem to, dúfam, že to vyrieši moje problémy s hydratáciou
Páči sa mi aplikácia, ale zdá sa, že ju nedokážem otvoriť polovicu času, keď zostane zapnutá 85 % v ponuke načítania
Keď som ju začal používať, dal som tejto aplikácii 3 hviezdičky, ale odvtedy ma veľmi dráždi. Veľmi často sa odmieta otvoriť. Môžete len rýchlo prihlásiť pohár vody. Stáva sa to tak často, že som si istý, že sa často neprihlásim správne. Tento problém by som určite nemal môj telefón, pretože moja dcéra tiež používa túto aplikáciu a hovorí, že má rovnaký problém. Dávam tejto aplikácii najnižšiu možnú počet hviezdičiek? ☹
Super roztomilý a pomáha mi piť dostatok vody počas dňa )
Táto aplikácia je skvelá! Umenie je naozaj roztomilé a je to super motivujúce. Dávam mu 3 hviezdičky z niekoľkých dôvodov: 1. Nemôžete pridať nepárne/vlastné množstvo vody. Takže ak by som mal 22 oz, musel by som vymyslieť šikovný spôsob, ako využiť existujúce šálky, aby som sa dostal k tomuto číslu, ale potom mi bude povedané, že pijem príliš rýchlo, pretože som zaznamenal viacero šálok. 2. Ak som omylom vložil nesprávny počet uncí, neexistuje spôsob, ako to zmeniť. Bolo by skvelé mať možnosť upravovať! 3. Občas ma až mrazí.
Plant Nanny - 물 알림 건강/운동 hsh
Roztomilý spôsob, ako sledovať príjem vody. Kedysi to fungovalo dobre, niekedy to funguje, niekedy nie, takže nemá zmysel ho mať, ak ho nemôžete ani otvoriť. Nie sú spoľahlivé, musia túto chybu opraviť
Je to super roztomilá aplikácia. Zaslúži si 5 hviezdičiek, ale reklamy stále nefungujú konzistentne kvôli bonusom. byť frustrovaný.
Táto aplikácia ma denne hydratuje. Baví ma sledovať, ako moje rastliny rastú a sú šťastné. Najlepšia aplikácia všetkých čias!
Plant Nanny - Water Tracker Salomatlik va fitnes zznl
Úžasné! Naozaj bojujem s pitnou vodou a táto aplikácia pomohla zázrakom!
Je to roztomilý nápad, ale z nejakého dôvodu by to na mojom telefóne (Google Pixel 4) naozaj nefungovalo. Zadal som svoju váhu a aktivitu, potom som si vybral svoju rastlinu, ale odtiaľ môžem vybrať iba funkciu pridať vodu - nemám prístup k nastaveniam ani k žiadnemu z ostatných spodných častí na dne. Kedykoľvek sa pokúsim kliknúť na jeden z nich, povie mi to, aby som vložil viac vody.
Zlomený. Keď kliknete na prehratie reklám, aby ste získali odmeny, obrazovka zamrzne. Aplikácia zamrzne a vyžaduje vypnutie. Zaostáva ako blázon. Je to škoda, pretože si myslím, že je to roztomilý a zábavný spôsob sledovania príjmu vody.
Fajn, len si nepamätám kedy bolo zadané škoda a upozornenie pride podla nastavenia
Páči sa mi to, je to veľmi roztomilé, ale mechanika a tempo sú trochu zmätené. Nie som si istý, ako to bolo s prvým, urobil som to len krátko pred pár rokmi. Rastlina by mala trvať dlhšie, než by mala rásť menej ako týždeň, aby sa cítila viac odmeňujúca. Ignorujem aplikáciu štyri dni, rastlina je smutná a vyschnutá, potom sa vrátim, vypijem len dva poháre a zrazu je zase veselá a rastie štádium? Naozaj ma nenabáda piť vodu s tým, aké ľahké to je.
Je to malý kočík, ale rastlina je roztomilá
Ešte pred týždňom alebo dvoma to fungovalo skvele. Keď otvorím aplikáciu, zostane buď na obrazovke načítania „rastlinná opatrovateľka“, alebo len na modrozelenej obrazovke, na ktorej nie je vôbec nič. Vymazal som vyrovnávaciu pamäť, odinštaloval, reštartoval telefón, ale nič z toho nefunguje. Opravte to. Milujem túto aplikáciu a veľmi pomáha a je znepokojujúce, že prestala fungovať.
ako povedali iní ľudia, aplikácia je taká oneskorená a zadrhávaná, v porovnaní so staršou aplikáciou trvá jej otvorenie tak dlho. Našťastie mám stále nainštalovanú staršiu aplikáciu, ktorá je oveľa rýchlejšia, rýchlejšia a na mieste. pravdepodobne to odinštalujem a namiesto toho použijem staršiu verziu
Plant Nanny - Water Tracker صحت اور تندرستی vyil
Skvelý spôsob, ako mi pripomenúť, že mám piť vodu, a zábavu pri sledovaní rastu mojich rastlín!
Je to veľmi pekná a farebná aplikácia. Mám problém zostať hydratovaný a to pomáha. Rastliny sú tiež roztomilé. Ale predplatné je smiešne drahé.
Koncept tejto aplikácie je skvelý a je super roztomilý. Zráža sa však NEUSTÁLE! Doslova takmer vždy, keď aplikáciu otvorím, zavrie sa skôr, ako mám možnosť čokoľvek urobiť. Niekedy mi trvá niekoľko minút opätovného otvárania aplikácie znova a znova, aby som zaznamenal príjem vody. Ak by nebolo tohto pretrvávajúceho problému, dal by som tejto aplikácii 5 hviezdičiek.
Pets Race – Game Balapan Online Multiplayer Asyik Arkade zubt
Všetko je v poriadku, ale chýba hlavný bod! Prečo táto aplikácia nepripomína nastavený čas buy us? To je jediný dôvod, prečo som si to nainštaloval, ale nefungovalo to, aj keď milujem verziu anime, ale urobte niečo s pripomenutím.
Milujem túto aplikáciu, je zábavné piť vodu a malé rastlinky sú rozkošné, úprimne som začal piť viac vody, takže moje rastliny nebudú mať smäd
Je to skvelá aplikácia a skutočne vám pomôže vypiť viac vody
Rozkošný nápad, buuut... Nepotrebujem „nadávať“, ak pijem to, čo aplikácia vyhodnotí ako príliš rýchle. Mohlo sa stať, že som jednoducho nedržal tlačidlo (najskôr zábavné, potom nudné), keď som pil vodu a čakal som na neskôr. A aká je motivácia "kúpiť si črepník", keď je rastlina už v jednom? Možno vhodné pre nedospelú, ale nie pre túto zaneprázdnenú mamu. Zabil rastlinu cutie patootie a potom odstránil aplikáciu.
Plant Nanny - Water Tracker Sveikata ir kūno rengyba cxq
Aplikácia často padá, aj keď sa snažím použiť základnú funkciu na zalievanie semien. Pád na zariadení s Androidom 11 Pixel 5, opravte ho, aby som sa mohol vrátiť k sledovaniu vody!
💖
Roztomilé, ale žiadne možnosti nákupu. Len nikdy nekončiace predplatné za 72 dolárov ročne!
Plant Nanny - Water Tracker صحت اور تندرستی vyil
Takže som musel zmeniť hodnotenie. Musel som aplikáciu odstrániť a znova stiahnuť. A keď sa znova prihlásim na ten istý účet, začnem úplne odznova s rastlinami. V minulosti som minul skutočné peniaze za kvety, ktoré som chcel, a teraz nemám žiadne z nich, ani všetky kvetináče a všetko ostatné. Veľmi sklamaný a pravdepodobne to prestane používať s nedostatočnou podporou.
Táto aplikácia pomohla udržať hydratáciu. Ale s tým, čo bolo povedané, existuje niekoľko problémov s aplikáciou. Hlavná je, že mi to nedovolí otvoriť teraz, keď som dokončil prvé 3 rastliny. Zakaždým, keď ho otvorím, aby som vložil do vody, sám sa 5-10 krát zatvorí, čo je mimoriadne nepríjemné. Dúfam, že to zmizne, ale pravdepodobne to skončím odstránením, pretože nemá zmysel mať aplikáciu, ak ju nemôžem používať
Roztomilá hra a milujem izbové rastliny, ale táto aplikácia je príliš náročná na údržbu. Hovorí sa, že potrebujem asi 68 uncí vody za deň, keď sa to zdá príliš veľa (asi 48 bude stačiť), tiež nie sú možnosti na zaznamenávanie šťavy alebo mlieka alebo niečo podobné. Ak by to bolo pridané do hry a mohli by ste zmeniť príjem vody, aplikácia by bola dokonalá!
Prial by som si, aby som si mohol nastaviť čas, ktorý sa má počítať odkedy sa zobudím, nie od 12:00. Ako človek s nespavosťou spôsobenou depresiou mám iný spánkový režim, ako mi nastavila vaša aplikácia, takže to hovorí, že vypijem len polovicu toho, čo mi dáte, aj keď to nie je pravda, len preskakuje z jedného dňa na druhý bez toho, aby som si mohol vybrať.
Originál tejto aplikácie sa mi páčil, ale nerobí mi to. Aplikácia je menej intuitívna a zložitejšia ako originál.Tiež nemôžem prísť na to, ako nastaviť rôzne veľkosti nápojov, čo bola funkcia, ktorá sa mi v predchádzajúcej aplikácii veľmi páčila. Také denné odmeny a podobne sú len mätúce a zbytočné. Zdá sa, že aplikáciu príliš skomplikovali bez toho, aby to vôbec museli.
Roztomilá a jednoduchá aplikácia, ktorá vám pripomína, aby ste pili vodu.
Zatiaľ je to dobré.. roztomilý spôsob, ako nám pripomenúť, aby sme pili vodu pri pestovaní tejto virtuálnej rastliny 🪴
Robí presne to, čo je na plechovke, funguje dobre, prial by som si len trochu viac informácií o tom, ako funguje celý systém rastlín/zvierat atď. pre začiatočníkov.Snažím sa byť trpezlivý, ale ani neviem, čo ma privedie k hubám! To by bola pre mňa obrovská motivácia, pochopiť, ako sa dostať z bodu A do bodu skleník-plný-rastlín-zbožňujem.
Páči sa mi, aké je to interaktívne. Nepáči sa mi, že platíte za prémiu. A na jeden rok je to o 75 dolárov drahšie ako iné aplikácie.
Bolo by to oveľa lepšie bez rušivých, nútených reklám! Nemám problém sledovať reklamy, aby som získal ďateliny, ale reklamy sa prehrávajú medzi každou obrazovkou A keď som ani neklikol na NIČ! Zbavte sa vynútených reklám a túto aplikáciu preinštalujem. Dovtedy pôjdeš do odpadu!
Táto hra mi pomáha sledovať všetku vodu, ktorú potrebujem piť naozaj dobre