Post by spirtigeschfidni on Mar 15, 2022 6:26:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečné hackování drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop 2022 version ▞▞▞
Je to blbý a seká se to Ne stahovat!!!😠👎🚾
Miluji tuto hru, ale někdy nevím, který z nich si vybrat, protože hip-hop a balet jsou dva druhy tanců, ve kterých jsem opravdu dobrý, ale nesoustřeďte se na mě, ale soustřeďte se spíše na skutečnost, jestli jdete Být tebou bych si tuto hru nainstaloval nebo ne 😉👌👍😘
Je to vážně skvělá hra je pro děti je třeba 12a líbí se mi
Tato hra je tak skvělá, když mi byly 2 roky, snil jsem o tom, že budu baletkou, ale nejotravnější je doktor a lázně, takže můžete udělat styl vlasového oblečení a líčení, takže se mi to líbí jen trochu !😅😅
Nejlepši Hra Zevšech Jefak Dobra MUŽEŽ SEOBLIKAT👍👍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😘😍😘😍😍😘😘😘😘😘😍😘😍😘😍😘😍😘😘
Upřímně to má příliš mnoho reklam. A většina věcí je zamčená, což jen ničí aplikaci, bylo to lepší, když většina věcí nebyla zamčená.
Nevědomky to bylo dobré, že chcete jíst a pít mnohem více zábavy s dětmi do školy a
Tato hra byla úžasná, ale podruhé, když jsem ji hrál, zamrzla a odinstalovala a znovu nainstalovala a vždy zamrzla Tuto hru jsem miloval, ale jen minutu!!! prosím opravte hru, abych si ji mohl stáhnout a hrát a dát jí pět hvězdiček 👍👍👍
Je to zábavná offñine hra, ale přeji si, abyste nemuseli platit za oblečení nebo jiné věci trochu závadné, ale má 5 hvězdiček
Je to bezvadná hra. Ale je tu chyba, pokaždé, když se snažím umýt vlasy tanečníků, když je suším, objeví se místo nabídky, které nevyschne. A... je tam tolik věcí zamčených, tak jsem to zkusil zaplatit, protože byla sleva, stiskl jsem tlačítko, nic se nestalo! 😒😑😔😪🥺😢😭😥🙍♂️🙍♀️ A..... První taneční pohyb byl 🔓 odemčený, tak jsem ho použil. Ale když jsem to zkusil znovu použít, bylo to zamčené! Jako, to nedává smysl! 😡😤😠😡🙍♀️🙍♂️🙍♂️🙍♀️🗣😥😭 Není to nejlepší
super hra!!!
Je to moc pěkná hra, prostě se mi líbila..😍, grafika je moc pěkná, ale ve vláskové části po ostříhání se šampon vůbec neodstraňuje, ale je moc pěkná, takže této hře dávám 4 hvězdičky
Ani mi to nedovolí stáhnout si hru, ale má spoustu reklam, že je to tak otravné
ach můj bože, je to tak dobré, miluji, že je tu možnost ji obléknout a že si můžeme vybrat, jaký tanec a jaký druh pohybů tam je, ale přál bych si, aby hudba byla hlasitější a nebylo tolik reklam, je mi jen 10 let, ale je to můj (můj) názor, takže mě prosím nenávidím, nebo dám DAB NA DEM HATERS a mrknu na jeho funneh ona je super dobrá youtuberka ^0^ ♡♡♡♡♡♡
Super hra stahujte
Tato hra je opravdu dobrá hra. Přál bych si, abych jí mohl dát pět hvězdiček, takže pokud se do hry chystáte dát, můžete také nedávat polovinu všech věcí za peníze, měli byste dát alespoň jednu věc za peníze proto už nehraju, je to opravdu špatné, ale také dobré😐😑👎👍👎👍👎👍
Hodnotil bych mnohem lépe, KDYBY SE TO NABÍLOLO, promarnil jsem celých 30 minut a STÁLE SE TO NENAČTĚLO, pokud nejste trpěliví, toto nedoporučuji, byl jsem nadšený, že si to zahraji (super nadšený) a dal tomu spoustu šancí načíst, ale ne
Hra se mi líbí, ale proč musíme za věci platit a bylo by hezké, kdybych mohl čas od času měnit strany a nové věci jsou také dobré😁😃
Není špatná, škoda že za spoustu věcí se musí platit. Taky mi přijde, že je to dost zaujatý proti baletu 😎 hodně mi vadí i nucená videa s reklamou, když chci otevřít nějaké prvky.
Miluji tuto hru, ale má prostě mnoho reklam a někdy to nefunguje a na reklamě zamrzne
Ahoj, je to zábavné, ale není to zábavné
Je to dobré
Je to celkem dobrá hra
Hra je super zábavná a ani mě nenapadá, v jakém týmu být. Takže se pokaždé měním. Je to tak uvolňující, když jsem hru prohrál, tak jsem se nudil a pak se mi to zase líbilo. Ztratil jsem to, protože mě nikdy nezajímal název hry.
Takže ta hra je pěkná, ale nemám rád hip hop, ale balet je to nejlepší, co můžete udělat, když stisknete intro, můžete si vybrat, co chcete 🤗😎😉
Super hra až na malé chybky
Hraji, ale je tam WAYYYYY příliš mnoho reklam, nemůžete si užít hru, pokud je tam příliš mnoho reklam, takže hodnotím 3 spuštění
Opravdu miluji tuto hru, ale měli byste přidat více tanečních pohybů pro začátečníky, děkuji
Galaxy Invaders: Alien Shooter Arcade ugk
Kdyby tam nebyly reklamy tak to jde
Nejlepší hra
Je to skvělý ale musíte čekat
Tato hra je zábavná, ale je těžké porazit ostatní, pokud nebudete pokračovat v plnění ostatních úkolů, které můžete dělat i po dokončení 3.
Tuhle hru tak miluji! Grafika je úžasná a všechno funguje dobře! Pokud existuje něco, co můžete zlepšit, je to hlas postav. Kromě toho tu hru miluji! Pokračuj v dobré práci!
Načítání této aplikace trvá VELMI dlouho. Všichni ostatní mají stejný problém. Prosím opravte to. Měl jsem tuto hru minulý rok a nebylo to takhle!
Skvělá hra! Tuto hru jsem si stáhl na každé zařízení, které jsem kdy měl, haha. Je to opravdu zábavné, nemůžu se toho nudit! 😌😝
Miluji tuto hru, ale důvod, proč jsem jí dal 3 hvězdičky, je ten, že nikdy nevyhrajete. Je zřejmé, že lidé, o kterých si myslíte, že jsou skuteční, nejsou. Není tedy možné vyhrát. Myslím, že otázka zní, dokážete porazit počítač?
Úžasná hra a super zábava hrát. Líbí se mi, jak můžete změnit svou stranu čarodějnice. Pokud rádi děláte věci jako fasion, myslím, že by to byla opravdu dobrá hra, nejlepší věc na tom je, že přidává vyskakovací okna, jako když oblékáte svou postavu, pak se 30 sekund přidá vyskakovací a vy opravdu nemůžete přeskočte je, musíte počkat.
Tato hra je skvělá, ale je tak otravná, protože téměř vše je zamčené a musíte v ní platit, protože vím, že tento kokos chce jen peníze
No skveli ale nechce se nacist.
Miluji hru, jen potřebuje méně reklam Nesnáším reklamy, není to tím, že bych tě nenáviděl nebo tak něco. Ale miluji tuto hru, kterou jste vytvořili. Rád bych se brzy dal dohromady a poznali se navzájem a tak
Je to moc velké stazeni. Nemame dona wifi takze mi to nejde stahnout
Hrozí je tam všechno zamčení K čemu vám to je.....NestahovAt A furt prohráváte ne stahovat
Úžasná taneční hra. Mám nějaké nové pohyby pro mou taneční hodinu, které si můžu vyzkoušet. Moji studenti si tuto hru také užívají. Třída jsou moji sestřenice. Při hraní této hry si spolu vlastně rozumíme. Spousta zábavy pro celou rodinu.
Velmi pěkná hra, kterou jsem kdy hrál! Pěkná hra baletu a hip hopového tance. Dávám 4 hvězdičky, protože hlas této hry je velmi špinavý. Nelíbí se mi ten hlas😒. Ale tato hra se mi moc líbí.